Industrie auto

Viata de antreprenor văzută din ochii unui adolescent VS realitate

Majoritatea adolescenților au visat, măcar o data, la faptul ca vor avea propriul… ceva.

Fie ca era vorba de un restaurant, o cafenea, o sala de jocuri video sau companie. Tinerețea este o virtute și înseamnă curaj, ambiție, perseverență și fericire. Cea mai mare provocare pentru un tânăr este găsire unui loc de muncă. Adeseori renunți la ceea ce ți-ai dori să faci și accepți job-ul care îl găsești în speranță că, într-o bună zi, vei ajunge să îți îndeplinești visul. Cu toate acestea, cel mai important este să ai curaj să ieși din zona de confort și să îți pui în practică ideile. Poate nu îți va ieși totul perfect de la prima încercare, dar un eșec este doar un pas înapoi, ceea ce nu înseamnă că ai pierdut „războiul”.

Ca tânăr antreprenor nu va fi ușor să inspiri încredere potențialilor clienți și colaboratori, însă vei învăța zilnic cum să comunici eficient încât vârsta și lipsa experienței să nu fie un impediment. Mai mult decât atât îți va crește încrederea în sine îți vei crea imaginea unui tânăr ambitios, perseverant și de succes.

Chiar dacă în spatele unui brand se ascund nopți nedormite, stres, oboseală este foarte important să conștientizezi de ce faci aceste eforturi și unde vrei să ajungi. Nimic nu este imposibil. Realitatea în care vrei să locuiești este cea pe care ți-o construiești singur.

Copyright 2021 © All rights Reserved to SAS UVT. Design by Vidan Alexandru