Evenimente

Ești pregătit să faci parte din cel mai tare program pentru tinerii antreprenori din vestul țării? Vezi mai jos ce ți-am pregătit!

Următorul eveniment SAS

00
Zile
00
Ore
00
Minute

UStart

Hackathon-ul de anul acesta va fi despre cei care reușesc să accepte schimbarea. E despre tineri antreprenori care vor să-și clădească singuri viitorul, indiferent de context sau incertitudine. 

Te consideri un #RiskTaker? 

Dacă răspunsul este DA, te așteptăm într-una din cele 5 echipe de studenți care vor lua parte la o super experiență marca #SAS-UVT.

Peste 3 conferințe SAS pe diverse teme antreprenoriale  pentru susținerea spiritului de inițiativă, inovație și leadership în rândul studenților și cadrelor universitare din vestul țării. Aceste conferințe se vor face cu ajutorul platformelor online datorită contextului pandemic. #StayTunned

Anteprenoriat în vreme de pandemie

Știința văzută din perspectiva unui antreprenor

Îți poți imagina giganții în tehnologie fără departamentele de R&D? Noi nu.

De aceea credem în puterea tehnologiei și importanța științei în sfera antreprenorială. Evenimentul Future Science îți oferă oportunitatea de a participa la seminarii interactive, ținute de specialiști în domeniu pentru a putea înțelege impactul pe care tehnologia îl aduce în mediul de business.

Cele 10 seminarii tematice vor fi susținute de asemenea în mediul online, iar locurile sunt limitate. Tu ce mai aștepți?

Nu poți ajunge la evenimente?

Ți-am pregătit materiale educațioanle…..

1 +
Articole
1 +
Podcasturi
1 +
Interviuri

Copyright 2021 © All rights Reserved to SAS UVT. Design by Vidan Alexandru