Despre noi

Creăm oportunități Educăm viitori anteprenori Consolidăm comunitatea
- Societatea Antreprenorială #UVT

Suntem cei care credem în ideea ta. Echipa SAS este formată din profesori și studenți.  Mai credem că fiecare dintre noi poate să-și formeze un skill set necesar pentru a debloca potențialul antreprenorial.

Cu ajutorul echipei formate din profesori, antreprenori și studenți ai acces la programe complete de mentorship, participi la crearea celei mai tari comunități de tineri antreprenori și aduci un impact pozitiv între studenți și profesori.

Suntem cei care schimbăm modul în care se face educația antreprenorială.

Pasiunea, inovația și dorința de a schimba contextele nefavorabile în oportunități sunt elementele care stau la baza filozofiei noastre.

Echipa - societății antreprenoriale studențești

Comunitatea #SAS

Project Management

Alex este cadru didactic în cadrul FEAA și a coordonat mai multe proiecte creative și de antreprenoriat pentru studenți și antreprenori din dorința de a forma competențe, dar și de a dezvolta ecosistemul antreprenorial și de inovare regional. Alex crede foarte mult în capacitatea studenților de a dezvolta ecosistemul antreprenorial al universității prin inițiativele SAS UVT. În decursul ultimilor patru ani, în cadrul Universității de Vest din Timișoara, Alex a dezvoltat programe de incubare pentru studenți prin intermediul cărora a dezvoltat competențe antreprenoriale, a conectat ecosistemul antreprenorial al universității cu antreprenori de succes și alți stakeholderi relevanți.

Sunt de părere că lumea e făcută pentru a fii cucerită de către cei curajoși! Eu sunt Alex și iubesc să stau în afara zonei mele de comfort, să gândesc #OutOfTheBox și să aleg calea cea mai creativă când vine vorba de rezolvarea unei provocări.

Am studiat marketing în ultimii 6 ani, iar în prezent urmez un program de masterat în Publicitate și Promovarea Vânzărilor.

Mi-a plăcut marketingul și comunicarea dintotdeauna iar de-a lungul timpului  m-am implicat în proiecte care să-mi dezvolte această pasiune, transformând-o în carieră. Printre locurile mele de muncă se numără: ”director of buzz” într-o revistă ce promovează implicare socială, consultant de marketing în programul Google Atelierul Digital și nu în ultimul rând specialist de marketing în cadrul Universității de Vest din Timișoara.

Unul dintre cele mai importante lucruri pentru mine este să am alături de mine cei mai faini oameni, și cum spune și vorba aia: când echipa nu-i, fă-ți una (nu sunt sigur dacă există totuși vorba asta), growth mindset-ul meu m-a legat și de partea de leadership și people management.

Dar nu trebuie să mă crezi pe cuvânt, hai în #SAS și-ți vei da seama singur.

Digital Marketer 

Digital Marketer

Mă bucur ca un copil atunci când îmi vin idei bune și le pot pune în aplicare. Iubesc libertatea ca un adolescent. Libertatea de a crea, libertatea de a putea fi eu și de a spune ce gandesc. Și, totodată, încerc să răspund provocărilor vieții ca un adult.

Eu sunt Țăin Dragoș, un explorator în universul digital. Am absolvit Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor, specializarea – Marketing și în prezent mă ocup de gestionarea campaniilor de marketing digital pentru două companii din Timișoara.

Deși mă consider o persoană creativă, recunosc faptul că mi-a fost tare greu să scriu această descriere despre mine. De aceea propun să ne cunoaștem mai bine în cadrul comunității SAS.

 

Keep in touch!

 

Diana Andreescu este conferențiar universitar doctor la Universitatea de Vest din
Timișoara, designer si fondator al companiei Ornella Studio Design unde
supraveghează direcția creativă, membră a Uniunii Artiștilor din România (din
2007), membră ADI – Asociația de designeri italieni (din 2004), membră AIGA –
asociația profesională a designerilor (din 2016), membră în organizația Creativa
Community Timișoara (din 2020), membră în consiliul facultății de Arte si Design
UVT, președinte comisie Grad II Titularizare- Specializare Arte vizuale FAD- UVT,
președinte comisie imagine FAD-UVT, recenzor în bordul științific Arte Vizuale
editura Eurostampa, recenzor în bordul științific Arte Vizuale revista RevArt,
membră în colectivul de redacție Caiete de Arte și de Design, UAP Timișoara.

Profesor – Facultatea de Arte & Design

Social Media Officer

Eu sunt Alexandra și sunt foarte fericită că anul acesta pot face parte din organizarea acestui proiect. Pentru mine SAS reprezintă încredere de sine, implicare și autodepășire. Am participat pentru prima dată la acest proiect în toamna anului 2017, an în care am câștigat locul doi cu ideea prezentată de către mine. Entuziasmată de cele învățate în cadrul proiectului, am continuat să particip și la alte evenimente de acest fel, obținând în vara anului 2018 o diplomă acreditată în ”Competențe Antreprenoriale”. 

Vara aceasta am absolvit masterul în MARKETING, specializarea Publicitate și Promovarea Vânzărilor la FEAA, continuând astfel studiile în domeniul care mă pasionează. Consider că publicitatea în social media reprezintă în momentul de față elementul cheie pentru fiecare companie. Prin intermediul rețelelor de social media, mesajul companiilor poate fi asimilat mult mai rapid de publicul țintă. Din acest motiv, eu împreună cu colegii mei Alex și Dragoș, ne ocupăm de tot ceea ce ține de promovarea proiectului SAS în mediul online. 


Echipa SAS este despre oameni faini, sociabili și energici și alături de care mă pot redescoperii constant. Mă bucur să fac parte din această echipă și că la rândul meu pot ajuta alți studenți să își descopere abilitățile antreprenoariale.

Sunt Bianca, masterandă în cadrul programului de Psihologie Clinică și Psihoterapie. M-am alăturat echipei SAS din dorința de a oferi un sprijin în procesul de concretizare a ideilor inovative ale studenților și de a promova educația antreprenorială în mediul universitar.


Încă din anii de licență, pasionată fiind de lucru cu tinerii, am ales să mă implic în diverse proiecte și activități cultural-artistice, sociale, civice, de participare activă sau reprezentare, contexte în care am reușit să îmi dezvolt competențele interpersonale, sistemice, instrumentale, dar am avut și posibilitatea de a identifica nevoile tinerilor, predominând necesitatea susținerii antreprenoriatului
prin educație și formare. De aici și rolul asumat în cadrul SAS –managementul stakeholderilor.


SAS îți propune crearea unei adevărate comunității în care tu, student cu inițiativă, să ai acces la informații privind implementarea unei afaceri, punându-ți la dispoziție un mediu fain de învățare, o platformă educațională, cursuri și networking cu oamenii din comunitatea locală de business.
#COMUNICAREAideilorINOVATIVE #Inițiativă #Motivație #Autodepășire

Stakeholders Manager

Profesor – Facultatea de Economie și Administrare a Afacerilor

Născut la 14 decembrie 1979 în localitatea Chişineu-Criş, judeţul Arad. În anul 1998 a absolvit Grupul şcolar industrial „Mihai Viteazul” din Ineu, profil Real, secţia „Matematică – Fizică”. În anul 2002 a absolvit cursurile Facultăţii de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara, specializarea Managementul Firmei, iar în anul 2004 a absolvit programul de masterat, specializarea Cercetări de Marketing. În anul 2011 îşi susţine teza de doctorat intitulată „Rolul marketingului intern în implementarea strategiei” (elaborată sub conducerea domnului Prof. Univ. Dr. Florin Foltean). Pe perioada elaborării tezei de doctorat, a efectuat (în anul 2010) un stagiu de pregătire de 3 luni la Université des Sciences et Technologies din Lille, Franţa.
În anul 2009 a fost distins de Asociaţia Naţională a Organizaţiilor Studenţeşti din România cu titlul „Profesor Bologna”, fiind votat de către studenţi în topul celor mai bune 100 de cadre didactice din învăţământul universitar din România.

Sunt Aida, studentă în cadrul UVT, Comunicare și Relații Publice. Pentru mine, SAS reprezintă oportunitatea de dezvoltare personanlă, punere în valoare a ideilor și a imaginației. Am învățat cât de importantă este educația și mentoratul în fomarea antreprenorială, că lucrul în echipă duce la performanță, iar prin toate acestea am descoperit cuvintele ce descriu cel mai bine acest proiect: comunitate, pasiune, perseverență. Alături de echipa SAS îmi doresc să învăț cât mai multe lucruri noi, să mă dezvolt, să evoluez. Văd acest proiect pe viitor, o comunitate unde dezvoltarea pentru studenții pasionați de antreprenoriat, să fie dusă la cote maxime, studenți plini de energie, motivație, cu o dorință permanentă de cunoaștere.

Event Planner

Project Manager Assistant

Eu sunt Daniel, am absolvit FEAA- master Studii Europene și Economia Integrării. În timpul programului masteral am participat în diferite programe studențești inclusiv Erasmus+.
Comunicativ, perseverent și cu simțul umorului, sunt motivat în permamență de echipa alături de care lucrez. Cu un background în zona academică, căruia i se alătură interese precum social media marketing-ul și voluntariatul, îmi doresc ca prin activitatea mea să ajut tinerii să evolueze atât din punct de vedere profesional, cât și personal.

👨‍💻 Ești deja antreprenor?
#DevinoMentor!

Știm că nu ți-a fost ușor. Antreprenoriatul presupune multe sacrificii și suntem siguri că prin experiența ta poți învăța sute de studenți, oferindu-le #KnowHow-ul necesar.
Vreau să mă implic ⟶

De ce să devin #MENTOR?

- Promovăm spiritul antreprenorial în rândul studenților
- Venim cu un aer #fresh asupra educației anteprenoriale
- Susținem implementarea ideilor
- Oferim contexul perfect pentru realizarea de networking
- Iți oferim uneltele educațioanale dezvoltării tale personale
Dă click aici pentru a lua legătura cu noi.
Să trecem la treabă!

De ce să devin #MEMBRU?

- Promovăm spiritul antreprenorial în rândul studenților
- Venim cu un aer #fresh asupra educației anteprenoriale
- Susținem implementarea ideilor
- Oferim contexul perfect pentru realizarea de networking
- Iți oferim uneltele educațioanale dezvoltării tale personale
Dă click aici pentru a lua legătura cu noi.
Să trecem la treabă

Hai să construim împreună

Credem în puterea networking-ului ca fiind baza unui proiect de succes, suntem de părere că printr-o comunitate bine închegată se realizează un proces win-win pe care îl putem fructifica cu toții.

1 +
Membrii
1 +
Mentori
1 +
oportunități

Copyright 2021 © All rights Reserved to SAS UVT. Design by Vidan Alexandru