De la participant la voluntar în echipa SAS

Nu m-am gândit niciodată serios la ideea de a deschide o afacere, dar am fost
întotdeauna curioasă când vine vorba de creativitatea și misterul care-i învăluie pe
antreprenori.

De aceea nu am stat prea mult timp pe gânduri când mi s-a oferit oportunitatea de a mă înscrie ca participant în cadrul proiectului „Școala pentru Antreprenoriat și Inovare”, organizat de către Societatea Antreprenorială Studențească UVT. Și nu regret deloc. Cea de-a III-a ediție a proiectului m-a ajutat să descopăr oameni noi care m-au inspirat și m-au motivat să devin cea mai bună variantă a mea.


Programul educațional care a fost conceput pe perioada unei săptămâni mi-a oferit
posibilitatea, atât mie cât și celorlalți studenți, de a participa la sesiuni de tip workshop, unde am aflat lucruri practice despre demersul antreprenorial. Vlad Stanciu – Co-Fondatorul Roseng, Toma Grozăvescu – Fondatorul @Smarters, sunt doar câțiva dintre antreprenorii care și-au împărtășit experiențele și sfaturile la ediția precedentă.
Iar într-un final, cunoștințele acumulate în cadrul celor cinci workshopuri, ne-au oferit
posibilitatea de a ne valida, în cadrul echipelor formate, ideile de afaceri, sau de antreprenoriat social. Am învățat multe lucruri practice, am lucrat în echipă și am avut acces la experiența unor antreprenori de succes. Chiar dacă nu am făcut parte din echipa învingătoare, care s-a bucurat de o excursie cu scop educațional în UK (Notthingam), la o Universitate axată foarte mult pe antreprenoriat, experiențele pe care le-am adunat m-au determinat să mă implic și anul acesta ca voluntar.


Recomand tuturor studenților să se înscrie în cadrul proiectului și să-și dezvolte
abilități care mai târziu îi vor ajuta să-și deschidă propria afacere.

Copyright 2021 © All rights Reserved to SAS UVT. Design by Vidan Alexandru